Aanstormend ondernemerstalent

Valk Viande B.V. importeert kwaliteitsvlees uit Frankrijk. Het kersverse bedrijf is eigendom van twee jonge enthousiaste ondernemers, waar het werken met pure en eerlijke producten in het bloed zit.

Transparantie en Kwaliteit is ons motto!”

Remy Valk
Rémie en Camiel Valk

Rémie en Camiel Valk zijn een groothandel in Frans kwaliteitsvlees en vleeswaren gestart. Zij hebben zich gevestigd op het groothandels terrein in de Rotterdamse Spaanse Polder. Wekelijks arriveren gekoelde auto’s met Limousin du Limousin rundvlees, Label Rouge graanvarkensvlees, Agneau du Limousin lamsvlees en Label Rouge Blason Prestige kalfsvlees. De dieren worden in Frankrijk geslacht. De verdere verwerking vindt in Rotterdam plaats, zo ook de productie van vleeswaren in eigen beheer. Camiel: „De Nederlandse consumenten willen het vlees net iets anders gesneden in de koeling van de slager zien. Dus zorgen we, direct na aankomst, voor de correcte verwerking en hygiënische verpakking.” Rémie vult direct aan: „Transparatie en kwaliteit zijn ons motto! De bestelde producten gaan dezelfde dag met speciaal gekoeld vervoer naar onze klanten in de regio en ver daarbuiten. Ieder stukje vlees is bij ons traceerbaar tot de boer.”

Gestage groei”

Camiel Valk
Camiel Valk

De vraag naar kwaliteitsvlees stijgt enorm. „We denken de frequentie van import uit Frankrijk te kunnen verhogen,” zegt Rémie trots.
Er is hier voldoende capaciteit om meer producten te verwerken en te distribueren. En vooral de vraag naar eerlijke producten neemt toe. Mensen worden steeds bewuster qua voeding. We doen er alles aan om de producten zo snel en optimaal mogelijk in de koeling van onze klanten af te leveren. Uiteindelijk kan de consument heerlijk genieten van een uniek stukje verantwoord vers vlees! En daar draait het per slot van rekening om!

U heeft inmiddels honger gekregen? Kijk op de website voor meer informatie.

Categorieën Archief